Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

 
 
Algemene Voorwaarden
Overeenkomst Als er door de koper, de klant, opdracht gegeven wordt aan de verkoper, Uskleanwinkeltsje, om één of meerdere artikelen te leveren, dan is er sprake van een overeenkomst die wettelijk bindend is (koop op afstand).
Prijzen Prijzen op de site zijn vaste prijzen. Hierover kan niet onderhandeld worden. De prijzen worden vermeld in Euro’s en zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.
Betaling Betaling van het verschuldigde bedrag, inclusief verpakking- en verzendkosten, dient te geschieden per vooruitbetaling binnen (8) dagen na ontvangst van de bevestiging van Uskleanwinkeltsje. Artikelen worden gedurende deze periode voor de klant gereserveerd. Mocht binnen acht (8) dagen geen betaling zijn ontvangen, dan gaan de artikelen terug in de winkel.
Levering Uskleanwinkeltsje draagt zorg voor een correcte en snelle levering. Uskleanwinkeltsje behoudt zich het recht om de koopovereenkomst te ontbinden als de klant zich niet aan de voorwaarden houdt.
Verzending Voorraadstoffen worden binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling verzonden via DHL, preorder stoffen worden verzonden zodra ze op voorraad zijn, mocht dat langer dan 2 weken duren, dan sturen wij u daarover bericht. Handgemaakte kleding wordt binnen 10 werkdagen na ontvangst van de betaling verzonden via DHL. Uskleanwinkeltsje behoud het recht om, door onvoorziene omstandigheden, hiervan af te wijken. Verzend- en verpakkingskosten zijn binnen NL €5 en €8 bij verzending naar Belgie. Ze zijn ook altijd met een track en trace code. Uskleanwinkeltsje is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging door DHL. Op verzoek van de klant kunnen pakketjes eventueel verzekerd of aangetekend verzonden worden. Hieraan zijn wel extra kosten verbonden. Het behoort ook tot de mogelijkheid de artikelen op te halen in Drachten, er is eventueel pin aanwezig. Uiteraard worden er dan geen verzendkosten in rekening gebracht. Als de klant gebruik wil maken van verzekerd of aangetekend verzenden, dan kan dit aangegeven worden in het veld opmerkingen tijdens het bestel proces.
Retour Mocht het artikel niet aan de verwachting van de klant voldoen, dan kan deze binnen veertien(14) dagen na ontvangst retour gezonden worden. Uskleanwinkeltsje wil hierover graag binnen vijf(5) werkdagen na ontvangst van de zending ingelicht worden per e-mail. Artikelen kunnen alleen retour genomen worden als ze teruggezonden worden in oorspronkelijke staat. Dus inclusief labels en in dezelfde onbeschadigde staat en ongewassen. Alleen als aan deze voorwaarden is voldaan wordt het artikel gecrediteerd. Kosten voor retourzending zijn voor eigen rekening.
Terugbetaling Terugbetaling van een artikel, geschiedt zoals wettelijk voorgeschreven, binnen 30 dagen.
Privacy De persoonsgegevens van de klant worden niet beschikbaar gesteld aan derden. Deze worden alleen door Uskleanwinkeltsje gebruikt voor het uitvoeren van de bestelling. Verdere uitgeprinte gegevens op papier van de klant worden na afhandeling van de bestelling vernietigd .
Algemeen Uskleanwinkeltsje kan geen garantie geven op applicaties, prints, kraaltjes enzovoort. We zoeken de best mogelijke kwaliteit stoffen uit. Het advies is om de stof na verwerking voorzichtig te wassen. Uskleanwinkeltsje is niet aansprakelijk voor verkeerd wassen en/of strijken. Bij normaal gebruik mag een normale levensduur met de normale slijtage verwacht worden. Kleurverschillen zijn voorbehouden. Omdat elke pc zijn eigen kleurinstelling heeft kunnen kleurafwijkingen optreden. Bij twijfel over de kleur kan de klant altijd navraag doen bij Uskleanwinkeltsje.
Uskleanwinkeltsje stelt zich niet aansprakelijk voor enig lichamelijk letsel, veroorzaakt, dan wel mede veroorzaakt door de artikelen van Uskleanwinkeltsje.
Klachten Eventuele klachten kunnen via email gemeld worden via info@uskleanwinkeltsje.nl Uskleanwinkeltsje zal altijd proberen om eventuele klachten naar alle redelijkheid op te lossen. Onder voorbehoud van type- en zetfouten.

download hier de algemene voorwaarden

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN